I SAMARBEJDE MED

62d65ff3f6aa7d13debc707cb1838777 Brændenælde 1.jpg

Brændenælde- og skvalderkålsboller

Du skal bruge
25 g gær
7 dl lunkent vand
½-1 dl yoghurt eller andet surmælksprodukt
15 g salt 1 tsk honning
500 g hvedemel (økologisk)
500 g durummel 100 g brændenælde og skvalderkål (brug unge skud, da smagen ellers bliver bitter)

Sådan gør du
Gær røres i det lunkne vand. Yoghurt og de øvrige ingredienser røres i.

Dejen skal være lind; skal ikke æltes.

Dejen skal hæve natten over i køleskab, stramt tildækket, da dejen ellers vælter ud over kanten.

Dejen bør være så fugtig, at den skal sættes på bagepladen med 2 skeer.

Bages i forvarmet ovn ved 225 grader, i 15-20 min, eller til overfladen er gylden. Bollerne afkøles på en rist.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *